maanantai 16. kesäkuuta 2014

Verta Ja Kyyneliä :D







Aurinko paistoi koko päivän ja luonnon olemus oli kuin hyvästelevä. Eilen illalla olimme nuotiolla ja paistoimme lettuja. Katselimme isosten sketsiä samalla, kun söimme lettuja.
Lettujen paiston jälkeen siirryimme sisälle ja isosten viimeinen iltaohjelma alkoi. Se oli kaikista paras kaikista iltaohjelmista. Iilimadolla meni suklaamousseeta korvaan.

"Sen korvista puhdistaminen oli ikävää" -Iilimato.

John Smith kävi käymässä. Kuuluisa häkkileikki päättyi tapaturmaan josta emme kerro teille sen enempää. Trololololololo... Viimeinkin Juspa sai valittua elokuvan Makuunista, nimittäin Mamma Mian, kaikki tulivat mukaan laulamaan ja tanssimaan. Iltaohjelman jälkeen salissa bailattiin erittäin paljon. Tanssittiin ja laulettiin ja oli mukavaa.

Iltahartaus oli herkkä ja tunteikas. Sytytimme tuohukset ja asetimme ne hiekkaan. Monet sanoivat kiitoksensa leiristä ja uusista ystävistä. Tunteet nousivat monilla pintaan ja itku tuli. Kaikki sanoivat kaikkea deeppiä shittiä ja kyyneleet virtasivat. Nukkumisesta ei tullut mitään, koska kaikkien meikit valuivat pitkin naamaa jättäen viivoja poskille (myös poikien).

Aamulla heräsimme ukulelejen sulosäveliin ja James Brownin ähkintään. Ilmarin aamuhartaus oli niin supermahtava, että sai Kiikinkin itkemään. Heti sen jälkeen alkoi ankara siivous huoneissa. Kun muut siivoavat yleisiä tiloja, Soomen Nooriso kirjoittaa täällä viimeistä blogi kirjoitusta. Vaikka Arttu Holmin myysteeri on vielä selvittämättä me jatkamme hänen etsimistä.

Soomen Nooriso (best isosryhmä eva) kiittää ja kuittaa. Aino, Vivi, Mikko, Lauri & Ilmari (Iilimato)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti